Auto, răpusă în Freidorf la primul meci din retur: 1-3 cu Gătaia

11
Auto Timișoara nu a avut parte de un redebut fericit în campionat. Gruparea din Freidorf s-a înclinat, în această dimineață, pe teren propriu, în fața celor de la Progresul Gătaia. A fost 3-1 pentru vizitatori, care au profitat din plin de greșelile portarului Ilie.

Auto Timișoara a pierdut nume importante în această iarnă. Sudanezii Mohamed și Amadeo au părăsit țara, în vreme ce Taub, poate cel mai râvnit jucător din Freidorf din ultimii ani, a luat calea campioanei de toamnă, ASU Politehnica. O nouă iarnă de reconstrucție pentru „mecanici”, care și-au completat lotul, în mare măsură, cu tineri din propria pepinieră sau de la Diniaș, mergând astfel pe linia unei mai vechi colaborări.

Formația timișoreană s-a ținut tare în prima etapă, rezistând mai bine de o repriză în fața celor de la Progresul Gătaia. La pauză s-a intrat cu 0-0, după reluare oaspeții reușind să deschidă scorul, dintr-un penalti, iar apoi să mai puncteze în două rânduri, pe fondul greșelilor comise de portarul lui Auto, Ilie. Singurul gol al gazdelor a fost marcat de nou-intratul Leleczi, în minutul 65.

„Meci echilibrat în cea mai mare parte. Normal ar fi fost să se termine 0-0, chiar dacă rezultatul final nu îmi susține părerea. Ideea este că portarul nostru a prins o zi foarte proastă, greșind la toate golurile oaspeților. Ne-au taxat la fiecare ocazie. Nouă ne-a fost mai greu, până ne-am adunat, mai ales că avem o echipă mult schimbată față de tur. Au venit mulți tineri și pot spune că mi-a plăcut atitudinea lor. Se vede că vor, deși deocamdată nu pot mai mult. Sper ca în etapele viitoare să își dea drumul”, ne-a declarat directorul sportiv al celor de la Auto, Harald Pinzhoffer.

Antrenorul trupei din Freidorf, Mișu Hromei, a utilizat astăzi următoarea formulă: Ilie – Agoston, Kosak, Cine, Tănăsie – Butura, Bala, Buda, Pitic – Rotaru, Rus. Au mai intrat Ardelean, Avădanei, Martinov și Leleczi.

About Gabriel Toth

Trackbacks

Leave a Reply