Auto învinge la căderea cortinei: 2-0 cu Jimbolia

auto1
Auto Timișoara a încheiat cu o notă de optimism turul din Liga a IV-a, după victoria obținută cu 2-0 în această dimineață, cu „Marcel Băban” Jimbolia. Formația din Freidorf n-a avut însă o misiune tocmai ușoară în fața tineri, dar ambițioasei formații pregătite de Octavian Popescu.

Dispută agreabilă în această dimineață în Freidorf, între Auto și Jimbolia. Deși a deținut „lanterna roșie” timp de 15 etape în acest sezon, formația din Jimbolia, într-o evidentă creștere de formă în a doua jumătate a turului, și-a vândut scump pielea la Timișoara. După o primă repriză fără goluri, Jimbolia a avut două șanse bune imediat după reluare, dar gazdele au scăpat cu fața curată. Auto a spart gheața în ultima jumătate de oră, printr-o dublă a sudanezului Mohamed Izzeldin, din minutele 68 și 82, cea de-a doua reușită venind de la punctul cu var.

„Meciul a fost la discreția noastră. Țin să-i felicit însă pe cei de la Jimbolia, pentru modul cum e gândit și organizat acest club. Cred că în retur vor veni și rezultatele pentru ei”, ne-a declarat directorul sportiv al lui Auto, Harald Pinzhoffer, care a analizat și prestația echipei din Freidorf în acest tur de campionat, încheiat pe locul 10: „Realist vorbind, cred că puteam mult mai mult. La lotul pe care îl avem, cred că ne-am fi putut clasa pe primele șase.  Dar nu pot fi nici nemulțumit, pentru că m-ar bate Dumnezeu. Noi eram obișnuiți să facem doar câteva puncte în tur, iar apoi să ne revenim în primăvară”.

Antrenorul lui Auto, Mișu Hromei, a abordat partida de astăzi cu formula: Ilie – Agoston, Cine, Amadeo, Coată – Leleczi, Schipor, Bala, Taub – Mohamed, Buda. Au mai intrat Rotaru, Al Helou, Faimoc și Ardelean.

About Gabriel Toth