ASU Politehnica vizitează Peciu Nou la căderea cortinei

DSC_3183 (Medium)Sâmbătă se va disputa ultima rundă în Liga a IV-a Timiș, fără să mai avem prea multe necunoscute de descifrat despre actualul sezon. Campioană e deja, de o săptămână, ASU Politehnica, alb-violeții urmând a încheia campionatul în deplasare, la Peciu Nou.

Pentru ASU Politehnica, partida de sâmbătă, de la Peciu Nou, va fi ultima repetiție oficială înaintea dublei de baraj. Chiar dacă fotoliul de lider a fost asigurat și din punct de vedere matematic în urmă cu două runde, alb-violeții speră să învingă și trupa pregătită de Mihai Dorobanțu, pentru a încheia returul cu un bilanț perfect, cu victorii pe linie.

Titlul de golgheter pentru Tavi Drăghici pare a fi, în acest moment, singura sursă de motivare pentru jucătorii lui ASU Politehnica. Iar câștigarea acestei distincții ar fi realmente o performanță pentru atacantul în vârstă de 30 de ani, chiar dacă vorbim doar despre Liga a IV-a. Drăghicinu a evoluat decât 15 partide pentru alb-violeți în acest sezon, reușind să marcheze nu mai puțin de 29 de goluri. Cele cinci înscrise doar runda trecută, cu Făgetul, l-au apropiat la trei lungimi de liderul ierarhiei marcatorilor, ripensistul Ndiaye Mediop. Tot la borna 29 se mai află Raul Briciu, de asemenea de la Ripensia, și Lucian Stoica, de la Voința Mașloc.

În tur, ASU Politehnica s-a impus, însă cu destule emoții, scor 2-1. La pauză, alb-violeții conduceau cu 1-0, grație reușitei lui Vucea, din minutul 42, pentru ca în minutul 50, avantajul să se dubleze, după o lovitură liberă executată de Tulcan și deviată în propria poartă de Ciumacenco. Fotbalistul grupării din Peciu Nou avea să se revanșeze însă în minutul 83, atunci când a înscris și în cealaltă poartă, cea a lui Rogojină, ținând asistența de pe „Știința” în suspans în minutele de final. Să mai spunem că victoria scurtă cu AS Peciu Nou din tur avea să fie ultimul joc oficial pentru Paul Codrea ca antrenor al alb-violeților.

Partida AS Peciu Nou – ASU Politehnica se va disputa sâmbătă, de la ora 11. Jocul va fi oficiat de o brigadă formată din Cătălin Botaș la centru, ajutat la cele două tușe de Cristian Pleșca și Alin Botaș. Observatori vor fi Sorin Altmayer (pentru arbitri) și Gabriel Stoicovici (pentru joc).

About Gabriel Toth

Leave a Reply