ASU Politehnica studiază variante externe! Mansour și Murakami se pregătesc cu alb-violeții

2007_03_04-poli-dinamo1-1e21fm19ASU Politehnica încearcă să se întărească pe ultima sută de metri, mai ales că perioada de transferuri pentru Liga a II-a se încheie luni, 5 septembrie. Startul modest din campionat i-a determinat pe alb-violeți să caute soluții, două dintre ele venind din străinătate, dar care încă nu s-au concretizat.

În această săptămână, sub comanda lui Sorin Brîndescu s-au pregătit doi jucători străini, ce ar putea reprezenta soluții pentru lotul alb-violet. Cel mai cunoscut dintre ei e Gueye Mansour, senegalezul care a evoluat preț de șapte ani la vechea Poli, și care ar accepta să joace pentru nou-promovata în liga secundă cel puțin până în iarnă. „Mansi” poartă însă discuții și cu un club din Qatar, astfel că totul depinde de concretizarea acestei oferte, mult mai avantajoase din punct de vedere financiar.

Ajuns la 30 de ani, Gueye Mansour a fost legitimat în perioada 2004-2011 la Poli Timișoara, pentru care a înscris 17 goluri în 82 de meciuri. De-a lungul anilor, a mai fost împrumutat de alb-violeți la CS Buftea și Gloria Buzău. Ulterior, a mai evoluat la Ordabasy (Kazahstan), ACS Poli, Hajer (Arabia Saudită) și Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria).

murakami-gentaroCel de-al doilea stranier aflat la antrenamente e japonezul Gentaro Murakami. E vorba despre un mijlocaș ofensiv născut la 30 octombrie 1992, la Hyogo, și care provine de la UTA. În ultima jumătate de an, s-a aflat în circuitul echipei secunde a arădenilor, al cărei golgheter a fost în sezonul trecut, marcând 10 goluri pentru alb-roșii în „D” Arad. În cariera sa, a mai jucat la Albirex Niigata (Singapore), Msida și St. Andrews (ambele Malta). În privința sa, staff-ul tehnic se va decide în cursul zilei de astăzi.

„Încă nu ne-am decis. Am mai spus, nu vom aduce jucători doar de dragul de a aduce. Și așa avem 25 de jucători la antrenament. Ne dorim în acest moment doar jucători care să se impună ca titular. Doar să fie la număr, nu ne dorim”, a declarat antrenorul lui ASU Politehnica, Sorin Brîndescu.

 

About Gabriel Toth

Leave a Reply