ASU Politehnica, set de goluri după pauză la Dezna

poli-cantoASU Politehnica s-a impus în amicalul susținut astăzi la Dezna, cu formația de Liga a V-a din localitate, scor 6-1. Diferența s-a conturat în repriza a doua, asta după ce la finele primelor 45 de minute scorul fusese egal, 0-0.

ASU Politehnica a susținut astăzi al doilea amical în stagiul arădean, obținând și a doua victorie. Alb-violeții s-au deplasat la Dezna, localitate aflată aproape de stațiunea Moneasa, pentru o dispută cu formația locală, AS Cetate, care activează în eșalonul al cincilea. Prima repriză a fost lipsită de goluri de ambele părți, intrându-se la pauză cu scor egal, 0-0.

ASU Politehnica și-a dat drumul la joc după reluare, Ilie marcând în minutul 50, după un corner. Patru minute mai târziu, Flavius Tulcan a scuturat plasa, din pasa mijlocașului Crișan. În minutul 60, același Tulcan a lovit din nou, după care formația din Denza a redus din handicap, în minutul 64. Sebastian Budur, jucătorul provenit de la Ghiroda, a majorat avansul alb-violeților în minutul 75, pentru ca în minutul 82, Ioan Mera (aflat momentan doar în pregătiri cu timișorenii) a reluat în plasă o centrare din corner a lui Ilie. Flavius Tulcan și-a realizat „tripla” în minutul 82, stabilind și scorul final al întâlnirii, 6-1.

Managerul Sorin Brîndescu i-a utilizat astăzi pe Burtic – Maranescu, Gavriluță, Gălan, Taub – Vucea, Filimon, C. Ion, Budur – Rus, Făgețan. Au mai intrat Rogojină, Rusu – Contescu, Mera, Feher, Damian, Crișan, Ghinescu, Naidin, Ilie și Tulcan.

ASU Politehnica își continuă și săptămâna viitoare pregătirile la Moneasa. Pentru miercuri, se încearcă perfectarea unui amical cu o formație din zonă, existând deja unele contacte cu Șoimii Lipova. La întoarcere, sâmbătă, liderului din D-Timiș se va opri la Chișineu Criș, pentru un amical cu locala Crișul.

About Gabriel Toth

Leave a Reply