ASU Politehnica primește vizita Olimpiei Satu Mare la Baza 2

asu-oliASU Politehnica va disputa duminică testul cel mai dificil din această iarnă, în fața divizionarei secunde Olimpia Satu Mare. Meciul se va desfășura pe fostul teren „Guban”, din incinta Bazei 2, cu începere de la ora 17.

ASU Politehnica dispută duminică un amical puternic, în compania Olimpie Satu Mare. Formația ardeleană iernează pe poziția a opta în Liga a II-a – Seria Vest, cu 17 puncte acumulate în 14 meciuri. De altfel, „Oli” e o cunoștință mai veche a alb-violeților. Cele două formații s-au duelat tot amical pe „Știința”, la 23 februarie 2013, atunci când ambele formații evoluau cu un eșalon mai jos decât în prezent. Partida s-a încheiat la egalitate, 0-0. Iată cum arătau cele două echipe în urmă cu aproape doi ani:

ASU Poli (antrenor Antonio Foale): Șerban – Radovancovici, Obrejan, Gălan, Lazăr – Codrea, Rotariu – Popoviciu, Ilie, Nicolaie – Marchiș. Au mai intrat Jigum – Mărănescu, Maranescu, Nincsovics, Feher, Făgețan, Panc, Pădeanu, Ciobai, Luchin și Otiman.

Olimpia Satu Mare (antrenor Tiberiu Csik): Gorbe – Domuța, Fl. Mureșan, Iuhas, Hanuș – Gavrilescu, M. Mureșan, Curtean, Cadar – Dănilă, Feier. Au mai intrat Țuțuraș – Moș, Marinaș, Roghină și Dragoș.

Să mai precizăm că, inițial, meciul de duminică ar fi trebuit să se desfășoare tot pe „Știința”. Cu toate acestea, din dorința de a proteja gazonul, după precipitațiile abundente din ultimele zile, s-a decis mutarea meciului pe fostul teren „Guban” din incinta Bazei 2.

ASU Politehnica va da piept cu o divizionară secundă și la finele săptămânii viitoare. Sâmbătă, 14 februarie, de la ora 11, alb-violeții vor evolua în deplasare cu FC Caransebeș, meciul urmând a se desfășura, cel mai probabil, pe stadionul din cartierul Balta Sărată.

About Gabriel Toth

Leave a Reply