ASU Politehnica primește miercuri replica Jimboliei: „Nu mă aștept la un meci lipsit de emoții”

1380261_537508483000285_281346509_n

ASU Politehnica va evolua miercuri, pe teren propriu, în fața celor de la „Marcel Băban” Jimbolia, în cadrul penultimei etape intermediare din acest sezon. Antrenorul alb-violeților, Paul Codrea, se așteaptă la un nou meci cu emoții, chiar dacă echipa sa va înfrunta penultima clasată din Liga a IV-a.

ASU Politehnica și-a obișnuit în ultima vreme suporterii cu meciuri pe muchie de cuțit. Chiar dacă la Dumbrăvița echipa s-a impus la o diferență de două goluri, fanii alb-violeți au fost purtați, în repriza secundă, de la extaz la agonie și înapoi. Antrenorul Paul Codrea spune că nu se așteaptă la un joc liniștit nici miercuri, în fața Jimboliei, deși școala de fotbal a lui Marcel Băban e penultima în ierarhia Ligii a IV-a.

„Nu mă aștept la un meci lipsit de emoții. Chiar dacă se află în subsolul clasamentului, Jimbolia e totuși o școală de fotbal, are un antrenor foarte capabil (n.r. – Octavian Popescu) și jucătorii sunt bine pregătiți. Poate că lipsa rezultatelor vine pe fondul tinereții lotului. Dar ne amintim că în meciul tur ne-am chinuit destul de mult cu ei”, ne-a declarat Paul Codrea.

Deși la finalul jocului de miercurea trecută, de la Dumbrăvița, entuziasmul era la cote ridicate, Paul Codrea atenționează că mai sunt multe lucruri de pus la punct, principalul minus reprezentându-l în acest moment defensiva. „Îi simt destul de montați pe băieți, însă e clar că mai avem mult de muncit. Marile probleme vin din faza defensivă. La Dumbrăvița a fost al șaptelea meci consecutiv în care am luat gol, ceea ce trebuie să ne pună puțin pe gânduri”, ne-a mai spus Codrea.

Tehnicianul alb-violeților se confruntă și cu serioase probleme de lot înaintea acestui meci. Ionuț Vucea și Adrian Neagoie sunt incerți pentru jocul cu Jimbolia, ei alăturându-se astfel mai vechilor indisponibili Călin și Opriș. În plus, Dragan Paulevici e plecat la Brașov, acolo unde se desfășoară turneul final al Campionatului Unversitar de minifotbal, el reprezentând Universitatea Politehnica, formație ce va întâlni astăzi, în semifinale, echipa Academiei de Poliție „Al. I. Cuza” din București.

Partida ASU Politehnica – „Marcel Băban” Jimbolia se va disputa miercuri, de la ora 18, pe terenul „Știința”. Va oficia o brigadă din Lugoj, cu Petru-Liviu Miculaiciuc la centru, ajutat la cele două tușe de Adrian Bârzava și Roland Barbu. Obzervatori vor fi Ioan Lazăr și Ion Juravle.

About Gabriel Toth

Leave a Reply