ASU Politehnica, pregătită de revenirea pe Marele Oval: „Ne dorim ca lumea să se simtă reprezentată de această echipă”

DSC_5305-MediumASU Politehnica va disputa mâine seară primul joc pe stadionul „Dan Păltinișanu” din acest sezon. Alb-violeții vor întâlni, de la ora 19, pe FC Hunedoara, într-un joc care anunță, mai presus de toate, un record de asistență pentru nivelul Ligii a III-a. Având în minte succesul precedentei descinderi pe Marele Oval, victoria din primăvara anului trecut, 6-2, cu Ripensia, antrenorul poliștilor, Sorin Brîndescu, speră ca elevii săi să-i facă din nou fericiți pe fanii din tribune.

„Ne dorim să fie din nou un succes pentru echipa noastră. Suntem însă conștienți că vom avea un meci greu, pe care îl abordăm cu maximă seriozitate și sperăm să câștigăm cele trei puncte puse în joc. De ce nu, sperăm să fim capabili să reedităm un spectacol cum a fost meciul cu Ripensia”, ne-a spus Sorin Brîndescu, înaintea duelului cu FC Hunedoara.

Partida de mâine seară anunță o asistență record pentru nivelul eșalonului al treilea. Clubul timișorean a pus în vânzare nu mai puțin de 8.000 de bilete, la Tribuna I și Peluza Sud, care sunt deja la mare căutare. În acest sezon de Liga a III-a, partida cu cei mai mulți spectatori a fost chiar cea din tur, aproximativ 4.000 de spectatori urmărind victoria alb-violeților, cu 3-0, din tribunele arenei „Michael Klein”.

„Noi am tot stabilit recorduri de asistență și ne dorim ca și la acest meci să vină cât mai multă lume alături de noi. Suntem o echipă tânără, în formare, cu jucători timișoreni și timișeni în cea mai mare parte. Spiritul acesta sperăm să se simtă și în tribună, și în teren, ne dorim ca lumea să simtă că e reprezentată de această echipă, care să fie a întregii comunități”, ne-a mai spus Brîndescu.

Tehnicianul polist le-a transmis elevilor săi să trateze meciul de mâine seară ca unul obișnuit, de campionat, chiar dacă de această dată contextul în care se dispută întâlnirea cu hunedorenii e unul mai special.

„N-aș vrea să fie perceput de băieți ca un meci cu o încărcătură specială, pentru că toate meciurile sunt pentru noi la fel de grele și nu mi-aș dori să avem o presiune în plus. Noi trebuie să fim preocupați de joc și vedem că jocul scârțâie puțin. Iar motivul chiar acesta este, suntem poate un pic speriați de rezultat, poziția din clasament ne obligă, iar de aici pleacă și greșelile. Mi-aș dori să ne maturizăm mai repede și să nu mai comitem aceste greșeli, dar sunt conștient că e greu de realizat acest lucru. În final, sperăm ca măcar rezultatul să fie în favoarea noastră”, ne-a precizat Sorin Brîndescu.

Antrenorul liderului din C4 a studiat adversarul de mâine, numind și jucătorii care pot crea pericol pentru echipa sa.

„Hunedoara e o echipă organizată, omogenă. Noi, la meciul din tur, am câștigat detașat, însă doar ca scor, pentru că ne-au pus anumite probleme. N-a fost o victorie chiar atât de categorică. I-am văzut la meciul de la Becicherecu Mic, formează o echipă bună, cu jucători care pot face diferența. Tecsi e unul dintre ei, în rolul de atacant, Bozian, ca mijlocaș ofensiv, Drăgoescu, un jucător cu viteză foarte bună în banda dreaptă, Mardare, un fundaș cu experiență, care pune probleme și la fazele fixe… Hunedoara ne poate pune și nouă mari probleme, așa cum au făcut-o și în fața altor echipe. Noi ne luăm măsuri, pentru a le contracara atuurile, urmând a încerca, în același timp, să le punem noi probleme”, ne-a mai spus Sorin Brîndescu.

ASU Politehnica nu se va putea baza mâine pe Marco Giuricici, accidentat în jocul de vineri, de la Rovinari, cu Pandurii II. El se adaugă lui Alexandru Contescu, cel ce, așa cum am anunțat săptămâna trecută, va rata, cel mai probabil, tot restul sezonului. În schimb, revine în lot Marius Marin, cel ce și-a ispășit vineri etapa de suspendare.

About Gabriel Toth

Leave a Reply