ASU Politehnica, la ultima reprezentație pe teren propriu

1491781_640846425999823_3693082304941931362_n

ASU Politehnica va disputa miercuri ultimul joc pe teren propriu din actuala ediție a Ligii a IV-a. Alb-violeții primesc vizita vechilor rivali din „Județ”, Progresul Racovița, un joc pe care Paul Codrea îl consideră vital pentru păstrarea șanselor la prima poziție până la căderea cortinei.

ASU Politehnica primește miercuri, pe „Știința”, replica formației Progresul Racovița, în ultimul joc de pe propriul teren din actualul campionat. Alb-violeții sunt favoriți cerți conform calculelor hârtiei, reușind să se impună fără emoții în tur, pe terenul nou-promovatei, cu 3-0, reușitele de atunci ale trupei pregătite de Paul Codrea fiind semnate de Adi Ilie, Sorin Oberșterescu și Robert Panc.

Tehnicianul Paul Codrea speră ca elevii săi să reușească un joc bun și să își treacă în cont cele trei puncte, obligatorii pentru a continua până la linia de sosire cursa pentru primul loc.

„Un meci foarte important, pe care trebuie să îl câștigăm neapărat. Sunt trei puncte vitale puse în joc, de care avem mare nevoie pentru a ne menține în cursa pentru primul loc până la final”, ne-a declarat Codrea.

Interesant e că Progresul Racovița e singura formație care a reușit să o învingă într-un meci oficial pe ASU Politehnica din vara lui 2012 încoace. Se întâmpla la ultima vizită a lui Șchiopu & co. pe „Știința”, în turul ediției trecute a Campionatului Județean, Progresul câștigând atunci cu 5-3.

Partida ASU Politehnica – Progresul Racovița, care contează pentru penultima etapă a Ligii a IV-a, va avea loc miercuri, de la ora 18, pe arena „Știința”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply