ASU Politehnica își măsoară forțele cu o viitoare colegă de serie

11888052_879478158803314_8687244250817561112_nASU Politehnica va susține mâine un amical împotriva unei grupări pe care o va întâlni și în viitoarea ediție de campionat. E vorba despre CSM Lugoj, revelația returului ultimel ediții din C4, o formație cu un lot format preponderent din tineri, dar care se află într-o formă foarte bună. Fapt demonstrat miercuri, în Cupa României.

CSM Lugoj, cea mai în formă echipă a primăverii din Liga a III-a, seria 4, și-a arătat colții, în avampremiera noului sezon, miercuri, în Cupa României. Elevii lui Cosmin Petruescu au trecut în deplasare de Millenium Giarmata, cu un categoric 5-1. Poiană, Vânătu, Precupanu („dublă”) și Vlădia au semnat sentința „milenarilor”.

Echipa pregătită de Cosmin Petruescu a reușit să păstreze cea mai mare parte a lotului din sezonul trecut. Tinerilor fotbaliști li s-au alăturat câțiva jucători experimentați, care pot da consistență la mijlocul terenului. E vorba de ex-polistul Răzvan Dobricean (ultima oară la campioana Aradului, Progresul Pecica) și de Cristian Poiană, un jucător cu o vastă experiență în eșalonul secund, ultima oară la FC Caransebeș.

Tot legat de adversara de mâine a lui ASU Politehnica, să spunem că FRF a admis cererea de schimbare a denumirii echipei. Secția de fotbal Vulturii 2009 a fost preluată de Clubul Sportiv Municipal, urmând a evolua sub acest nume din ediția viitoare de campionat.

ASU Politehnica abordează meciul de la Lugoj după o partidă bună făcută în compania divizionarei secunde Șoimii Pâncota. Jocul curajos al tinerilor lui Brîndescu, precum și revenirea lui Flavius Tulcan sunt, cu siguranță, dătătoare de speranță pentru sezonul care vine.

Partida Vulturii Lugoj – ASU Politehnica va avea loc mâine, de la ora 11, pe stadionul „Municipal”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply