ASU Politehnica, învinsă de divizionara D din Cermei

12321230_967857016632094_3368750865442925940_nASU Politehnica a înregistrat astăzi primul eșec din amicale. Alb-violeții au fost învinși cu 2-1 de Gloria Lunca Teuz Cermei, formație clasată pe locul 3 în Liga a IV-a a județului Arad. Unicul gol pentru timișoreni în meciul disputat la Dezna l-a semnat Giuricici.

Pe terenul greu din localitatea arădeană Dezna, aflată la 9 kilometri de Moneasa, liderul din C4 nu s-a simțit deloc confortabil. Echipa din Cermei, candidată clară la promovarea în Liga a III-a, a deschis scorul încă din minutul 2. La pauză, scorul a fost însă egal, 1-1, pentru alb-violeți restabilind egalitatea Marco Giuricici. ASU Politehnica ar fi putut intra totuși în avantaj la cabine, însă portarul arădenilor a parat, în minutul 43, lovitura de pedeapsă executată de Tulcan. În partea secundă, arădenii au fost mai preciși la finalizare, reușind golul victoriei, oprind scorul la 2-1.

Ca un fapt inedit, ASU Politehnica a pierdut astăzi având și o brigadă „de-a casei”. Rolul arbitrului central l-a avut, în prima repriză, secundul alb-violeților, Antonio Foale, pentru ca după pauză fluierul să-l preia Paul Burtic, de altfel, arbitru cu acte în regulă.

Antrenorul Sorin Brîndescu a tras concluziile eșecului de astăzi, de la Dezna. „Un teren foarte prost, un meci de luptă, în care efortul fizic a primat. Un joc fără mari realizări pentru niciuna dintre echipe. Nu am urmărit rezultatul, însă nu pot să spun că nu mă nemulțumește. Totuși, suntem o echipă dintr-o ligă superioară. Chiar dacă echipa din Cermei are jucători cu experiență, trebuia să avem mai multă mândrie să nu pierdem acest joc”, ne-a declarat Brîndescu.

ASU Politehnica a început meciul în formula Fișteag – Stefanovici, Ugocian, Gălan, Damian – Codrea – Vucea, Giuricici, Țugui, Ghinescu – Tulcan. Au mai intrat pe parcurs Burtic, Rogojină – Contescu, Bilia, Todorov, Taub, Birău, Rebenciuc, Stancu, Peter, Giuricici și Sulea.

După cum se poate observa, absenții din primul amical, Emanuel Fișteag și Miodrag Todorov, și-au revenit din punct de vedere medical și au fost apți pentru jocul de astăzi. În schimb, au apărut probleme la Marius Marin și Alexandru Bădăuță. Cei doi nu s-au antrenat astăzi, ambii acuzând un disconfort la genunchi.

ASU Politehnica va încheia stagiul de pregătire de la Moneasa sâmbătă. La plecare, alb-violeții se vor duela cu liderul din „D”-Arad, Crișul Chișineu Criș. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 13, în localitatea arădeană Socodor.

About Gabriel Toth

Leave a Reply