ASU Politehnica întâlnește CS Oșorhei la Alparea

DSC_4536 (Medium)ASU Politehnica va disputa mâine, de la ora 11, un amical interesant în județul Bihor, pe terenul formației CS Oșorhei, formație repartizată în seria a V-a a Ligii a III-a. Partida va avea loc cu începere de la ora 11, pe arena din Alparea, localitate situată la 11 kilometri est de Oradea.

Conform programului inițial al amicalelor, ASU Politehnica ar fi trebuit să se deplaseze mâine la Reșița, pentru un test cu divizionara secundă Metalul. Problemele grave ale formației din Valea Domanului au dus însă la anularea „dublei”.

Alb-violeții s-au reorientat rapid, găsind un adversar puternic pentru sfârșitul de săptămână, chiar dacă e vorba despre o formație ce activează tot în Liga a III-a. CS Oșorhei se află în fața celui de-al patrulea sezon consecutiv la acest nivel. Gruparea de lângă Oradea a avut clasări în prima parte a ierarhiei la fiecare participare: locul 3 în 2012/2013, locul 4 în 2013/2014 (după play-off) și locul 5 în ediția trecută de campionat.

Echipa este pregătită de Călin Cheregi, cel ce în sezonul trecut a stat și pe banca divizionarei secunde FC Bihor Oradea și dispune, de asemenea, de mai mulți fotbaliști ce au trecut în ultimii ani în lotul echipei de pe „Iuliu Bodola”.

La mijlocul săptămânii, CS Oșorhei a disputat un amical cu divizionara a patra din Bihor, Crișul Sântandrei, grupare la care activează, ca antrenor-jucător, cunoscutul fotbalist Ciprian Dianu, fost la CSM Reșița. Echipa din Oșorhei s-a impus cu 3-0, prin golurile semnate de Cervinschi (min. 62), Petricău (min. 70) și Țap – autogol (min. 78).

Călin Cheregi a trimis în teren formula Hava – A. Petricău, Cervinschi, Pop Şerban, Cornea – Borşa, Mălaiu, Costea, Chiş – Boca – Hosu Au mai intrat Deac – Buz, Pintea, Hering, Cuc, Costea, Ș. Pop, Ban, Trip, Petricău.

După partida de mâine, cu CS Oșorhei, pentru ASU Politehnica urmează o nouă săptămână cu două teste programate. Miercurea viitoare, pe „Știința” va sosi divizionara secundă Șoimii Pâncota, iar sâmbătă, 15 august, alb-violeții vor întâlni, în deplasare, viitoarea colegă de serie, Vulturii Lugoj.

About Gabriel Toth

Leave a Reply