ASU Politehnica începe cantonamentul de la Moneasa! S-a stabilit programul amicalelor

DSCF0108 (Medium)ASU Politehnica a plecat în această dimineață spre stațiunea arădeană Moneasa, acolo unde, vreme de zece zile, va efectua un stagiu centralizat. Antrenorii Sorin Brîndescu, Antonio Foale și preparatorul fizic Remus Datcu au sub comandă 19 fotbaliști cu care clubul alb-violet va încerca să cucerească „piscul” râvnit încă de anul trecut, locul 1 și prezența la barajul de promovare în Liga a III-a.

În această dimineață, fotbaliștii campioanei de toamnă din Liga a IV-a, ASU Politehnica, s-au îmbarcat în autocar cu direcția Moneasa. Stațiunea arădeană le va fi gazdă pentru următoarele zece zile, alb-violeții urmând a îmbina exercițiile de acumulare fizică gândite de preparatorul fizic Remus Datcu cu o serie de meciuri amicale.

Iată lotul deplasat de ASU Politehnica la Moneasa*:

Portari: Paul Burtic, Robert Rogojină, Octavian Rusu (FC Caransebeș);
Fundași: Alexandru Contescu (LPS Banatul, via CFR), Cristian Gălan, Lucian Gavriluță, Carol Taub, Narcis Damian, Ioan Maranescu;
Mijlocași: Ionuț Vucea, Răzvan Ghinescu, Dinu Rebenciuc, Brian Filimon, Leonard Naidin, Adrian Ilie;
Atacanți: Flavius Tulcan, Alexandru Rus, Nicu Făgețan, Cosmin Ion (FC Argeș 1953)

*) Vom reveni cu detalii pe marginea noutăților din lot.

În cantonamentul de la Moneasa, ASU Politehnica va disputa două meciuri de pregătire cu formații din zonă. Astfel, duminică, 25 ianuarie, timișorenii vor întâlni Cetate Dezna, formație din Liga a V-a Arad, iar marți, 27 ianuarie, își vor măsura forțele cu divizionara a treia CS Ineu. La întoarcere, pe 31 ianuarie, alb-violeții se vor opri la Chișineu Criș, pentru un amical cu formația locală, participantă în Liga a IV-a.

După revenirea la Timișoara, echipa și-a mai fixat alte cinci meciuri de pregătire cu adversari puternici. Cel mai important test va avea loc pe 8 februarie, atunci când ASU Politehnica va primi vizita divizionarei secunde Olimpia Satu Mare. Cele două echipe s-au mai întâlnit și în urmă cu doi ani, pe vremea când timișorenii evoluau în „Județ”, iar ardelenii în „C”, înregistrându-se atunci o remiză albă în nocturna de pe „Știința”. Iată programul meciurilor amicale de la Timișoara:

4 februarie cu Mama Mia Becicherecu Mic (L3)
8 februarie cu Olimpia Satu Mare (L2)
11 februarie cu CS Dumbrăvița (L4)
18 februarie cu Vulturii Lugoj (L3)
21 februarie cu Millenium Giarmata (L3).

About Gabriel Toth

Leave a Reply