ASU Politehnica, în fața ultimului joc oficial din 2014

ASU Politehnica primește sâmbătă vizita penultimei clasate, AS Peciu Nou, în ultimul joc al turului de campionat. Alb-violeții nu concep alt rezultat în afara victoriei, care le-ar asigura titlul neoficial de campioni ai toamnei, indiferent de deznodământul meciului susținut de Ripensia, în deplasare, cu Pobeda Dudeștii Vechi.

ASU Politehnica își propune să încheie anul cu o victorie concludentă, care să lase o ultimă impresie plăcută suporterilor. În ultimele jocuri, alb-violeții și-au ținut susținătorii cu sufletul la gură până la final, obținând chiar și la Făget un succes la limită.

Politehnica TimisoaraVizitatoarea de sâmbătă a timișorenilor, AS Peciu Nou, ocupă însă penultimul loc în clasament înaintea acestei runde. Întrebat despre așteptările sale în fața unui adversar aparent ușor, antrenorul Paul Codrea ne-a răspuns: „Vreau ca acest cuvânt, «aparent», să dispară din vocabularul nostru. Și la Făget s-a spus că vom avea un joc aparent ușor și nu a fost deloc așa. Oricum, e clar că mă aștept la o victorie. Vrem să terminăm anul cu bine, să rămânem lideri peste iarnă și să facem un joc bun”.

Înaintea jocului de pe „Știința”, principala urmăritoare a alb-violeților, Ripensia, va evolua în deplasare, cu Pobeda Dudeștii Vechi. Meciul se va juca însă la Valcani, deoarece stadionul „Hristo Stoichkov” a intrat într-un amplu proces de modernizare, care implică, printre altele, și montarea unei instalații de nocturnă. Paul Codrea spune însă că nu se așteaptă la surprize la întâlnirea dintre bulgari și roș-galbeni: „Nu cred că Ripensia se poate încurca în fața Pobedei. Spun asta pentru că Ripensia e într-o formă bună, iar Dudeștiul a mai slăbit față de anul trecut. Oricum, am înțeles că nici nu se va juca la Dudeștii Vechi. Deci mă aștept la o victorie clară a Ripensiei”, a mai spus Codrea.

Partida ASU Politehnica – AS Peciu Nou se va disputa sâmbătă, de la ora 15, pe stadionul „Știința”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply