ASU Politehnica, în fața celui de-al treilea meci în decurs de o săptămână: „Trebuie să ne consolidăm primul loc”

ASU Politehnica Timișoara vs FC Hunedoara 3-1ASU Politehnica va juca mâine cel de-al treilea meci de campionat într-un interval de o săptămână, în deplasare, la Național Sebiș. Formația arădeană a ieșit deja din cursa pentru promovare, însă e hotărâtă să împiedice liderul în jocul de mâine după-amiază, în condițiile în care marți, la Cisnădie, și-a odihnit o parte a titularilor, apelând chiar la rezerva de portar, Merșca, în rolul de… atacant!

Antrenorul alb-violeților, Sorin Brîndescu, e de părere că înfrângerea Sebișului de marți, 0-3 la Cisnădie, nu e concludentă, având în vedere lotul folosit de Călin Cojocaru.

„Rezultatul lor de la Cisnădie nu este concludent. Din ce am văzut, nu au folosit o serie de jucători de bază, au și jucat în câmp cu portarul de rezervă. Asta ne arată că pentru ei e mult mai important meciul de mâine, ceea ce nu poate decât să ne onoreze. Chiar dacă obiectivul lor, ca și al altor echipe, e «ce fac cu Poli?», pentru că se pare că alte meciuri nu îi interesează. Dar e și pentru noi foarte bine, pentru că doar având meciuri dificile putem crește”, ne-a declarat Brîndescu.

În aceste condiții, Gălan & co. rămân în gardă înaintea deplasării de la Sebiș, chiar dacă moralul echipei e foarte bun, după victoriile cu Pandurii II și FC Hunedoara, care i-au distanțat din nou în fruntea seriei a IV-a.

„Am și avut o discuție în vestiar, imediat după meciul cu Hunedoara, și le-am spus băieților că dacă nu reușim să câștigăm la Sebiș, n-am realizat nimic în ultima săptămână. Trebuie să ne consolidăm primul loc. Știm din propria experiență, am avut cinci puncte avans și le-am pierdut foarte ușor. Acum, pentru a ne păstra diferența față de contracandidate, trebuie să muncim mult mai mult, iar primul hop e la Sebiș. Singura problemă care se pune e dacă ne putem reface din punct de vedere fizic până la ora jocului, pentru că și cei de la Hunedoara ne-au chinuit destul de mult și am depus un efort foarte mare în acel joc. Dacă vom putea depune același efort și la Sebiș, cred că vom câștiga meciul”, ne-a mai spus Brîndescu.

Tehnicianul liderului a analizat formația din Sebiș, despre care spune că beneficiază de jucători valoroși, mai ales luați individual, chiar dacă rezultatele arădenilor au oscilat în acest sezon.

„Sebișul e o echipă bună, cu jucători valoroși, luați individual. Rezultatele lor din retur au fost oscilante, într-adevăr. Dar sunt jucători care pot face diferența, cum sunt Velici sau Keita… Nu știu pe câți dintre ei se vor putea baza, pentru că la Cisnădie unii au fost odihniți, alții suspendați. Stau bine și la mijloc, unde sunt Mihuța, Avramescu, Zurbagiu, Radu, jucători cu experiență la nivelul Ligii a III-a”, ne-a mai spus Sorin Brîndescu.

La meciul din județul Arad, e incertă prezența fundașului dreapta Branimir Stefanovici, care a suferit o accidentare în timpul jocului cu FC Hunedoara. Partida Național Sebiș – ASU Politehnica se va disputa mâine, de la ora 17.

About Gabriel Toth

Comments

  1. Tibi says

    Asa e,dar certificat de identitate sportiva sa făcut in 2014,înțelegi ,e ca si cum tu te-ai născut in 1921 si te-au înregistrat a tai in 1925 deci in consecință tu ești născut in 1925 conform actelor asa si Asu in ligile de care vb nu trebuia sa ai CIS pt a evolua ,acestea fiind sub tutela AJF

Leave a Reply