ASU Poli revine în lupta pentru supremație! Vineri, cu „bulgarii”, pe „Știința”

1175712_515783585172775_700752199_n
După o etapă de pauză, cauzată de retragerea din campionat a celor de la Banatul Nerău, ASU Poli revine în lupta din Liga a IV-a. Vineri seară, alb-violeții vor primi vizita unei echipe incomode, Pobeda Dudeștii Vechi, iar directorul tehnic Antonio Foale speră ca băieții să joace cu aceeași ambiție ca și în celelalte cinci partide disputate până acum în campionat.

După cinci etape din care a scos maximum de puncte, ASU Poli s-a odihnit weekend-ul trecut, ca urmare a retragerii echipei din Nerău, fapt de care a profitat Progresul Gătaia, care s-a instalat pe prima poziție a clasamentului, după ce a bifat al șaselea succes la rând, în fața CFR-ului.

Vineri seară, Popoviciu & co. revin însă pe teren, urmând a primi, pe „Știința”, replica arțăgoasei Pobeda Dudeștii Vechi. „Bulgarii” au început ca de obicei pe cai mari sezonul, dar după trei etape victorioase au urmat două eșecuri succesive pe propriul teren, cu Făgetul și Șagul. Mai mult, la meciul de vineri, antrenorul Petre Mirciov nu se va baza pe „creierul” de la mijlocul terenului, Daniel Vasilcin, suspendat în urma celor două galbene încasate în jocul din etapa trecută. Chiar și așa, directorul tehnic al lui ASU Poli, Antonio Foale, se așteaptă la un meci dificil.

„Ne așteptăm la un joc bun și un rezultat favorabil. Dar pentru a obține aceste lucruri, trebuie să rămânem aceiași. Să avem dorință de a juca și a câștiga. Pobeda e o echipă puternică pentru acest nivel, o echipă unită, de la care te poți aștepta la orice. Chiar dacă ultimele lor rezultate nu sunt cele mai bune, sunt o echipă ambițioasă, pe profilu originii lor slave. Ne așteptăm la un joc greu, dar sperăm ca până la fluierul de start să fim pregătiți din toate punctele de vedere și să obținem ceea ce ne dorim, adică victoria”, ne-a declarat Antonio Foale.

Partida ASU Poli – Pobeda Dudeștii Vechi se va disputa vineri, de la ora 17, pe arena „Știința”.

About Gabriel Toth