ASU Poli înfruntă Nădragul la lumina reflectoarelor


ASU Poli va disputa duminică ultimul joc pe teren propriu din 2012, iar conducerea clubului s-a gândit să îl transforme într-o adevărată sărbătoare. Astfel, alb-violeții vor evolua pentru prima oară în acest sezon la lumina reflectoarelor, în compania formației AS Nădrag.

ASU Poli va disputa duminică ultimul joc oficial pe „Știința” din anul 2012. Elevii lui Antonio Foale vor înfrunta formația AS Nădrag, în fața căreia pornesc favoriți cerți.

„Mă aștept la o victorie, pentru că după cum am simțit și eu, la jocurile de pe teren propriu echipa se desfășoară mult mai bine. Aici suntem acasă, terenul e practicabil, iar băieții joacă la valoarea lor. Sunt sigur că vom câștiga cele trei puncte”, ne-a declarat Antonio Foale.

Partida cu Nădragul se va desfășura de la ora 17, la lumina reflectoarelor, asta după ce instalația de nocturnă de pe stadionul „Știința” a fost testată și omologată de către AJF. Tehnicianul alb-violeților consideră că un astfel de joc poate aduce o motivație în plus în rândul elevilor săi, asta deși echipa se antrenează de câteva săptămâni bune doar în nocturnă, la Baza 2 a Politehnicii. „Poate fi și un factor de motivare în plus. Noi oricum ne antrenăm în nocturnă de câteva luni. Cei mai vechi din echipă au și jucat un meci în nocturnă acum vreo 2-3 ani, deci cu toții sunt obișnuiți”, ne-a mai spus Foale.

AS Nădrag ocupă locul 8 în clasamentul seriei a III-a după 13 runde scurse din acest sezon. Formația de la poalele Padeșului a început mai greu sezonul, însă a revenit apoi pe linia de plutire cu o serie de victorii, ce-i drept în fața unor formații din a doua jumătate a clasamentului. La ultimul joc extern, AS Nădrag n-a pus probleme la Bazoș, unde a cedat cu 0-3. „Nădragul e o echipă la fel ca multe altele din Campionatul Județean. Sunt jucători amatori, care lucrează, și nu întotdeauna se pot aduna în efectiv complet. Prin acest fapt se explică și oscilația lor. Chiar și la noi sunt astfel de cazuri”, ne-a explicat Foale, făcând referire la parcursulș oscilant al adversarilor de duminică.

ASU Poli nu se confruntă cu probleme de lot înaintea disputei de duminică. Mai mult decât atât, la meciul cu AS Nădrag și-ar putea face debutul Liviu Ardel, mijlocașul legitimat săptămâna trecută de gruparea alb-violetă. „Liviu Ardel e rezolvat, e în regulă și din punct de vedere medical. Duminică va fi pe foaia de joc, iar dacă rezultatul ne permite, cu siguranță îl vom utiliza și pe el”, ne-a mai spus Foale.

Partida ASU Poli – AS Nădrag se va desfășura duminică, de la ora 17, pe terenul „Știința”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply