Politehnica Timișoara a obținut o remiză în această seară, scor 1-1, pe terenul lui CS Mioveni, în ultimul meci al etape a 25-a din Liga a II-a. Gazdele au condus din prima repriză, însă Plămadă a restabilit egalitatea în minutul 81, iar alb-violeții puteau chiar câștiga, ținând seama de situațiile bune și, mai cu seamă, de dominarea din final.

Antrenorul principal al timișorenilor, Antonio Foale, se declară însă mulțumit de rezultat, chiar dacă ultima impresie a fost că alb-violeții ar fi putut obține chiar toate cele trei puncte.

„Un rezultat care mă mulțumește. Sunt genul de om care se mulțumește cu ceea ce i se dă. Însă după aspectul jocului, pot spune că am fi putut câștiga, mai ales prin ocaziile create în final. Însă, în cele din urmă, nici un punct nu e de lepădat. Am avut o perioadă de dominare și în prima repriză, însă ne-am dorit să avem mai multe realizări. Abia spre finalul primei reprize am jucat aproape de ceea ce ne-am dorit de la început. Totuși, jocul a fost împărțit în două părți, prima repriză aparținând Mioveniului, iar cea de-a doua ne-a aparținut nouă, în totalitate. Finalul l-am trăit intens, dar și ratarea face parte din joc. Dacă ar intra toate ocaziile, vă dați seama ce scoruri s-ar înregistra! Dar mă bucur că am ajuns în situația de a pune presiune pe adversari în jumătatea lor, să-i ținem masați acolo. Asta demonstrează că băieții au calitate și că ne putem gândi la mai mult decât am realizat astăzi”, a declarat Foale, după meciul de astăzi.

Meciul de la Mioveni s-a disputat pe un teren impecabil, chiar dacă a nins abundent și în repriza a doua. E important de precizat că, în Argeș, a nins pe tot parcursul nopții trecute și în această dimineață, până aproape de ora 11:00, însă gazdele s-au mobilizat și au degajat complet suprafața de joc de zăpada așternută.

„Terenul a fost impecabil. Nu avem ce să comentăm despre acest aspect. Îi felicit pe cei ce se ocupă de terenul de la Mioveni. Chiar a fost un teren pe care am putut să ne desfășurăm și să jucăm, într-adevăr, fotbal”, a ținut să precizeze Foale.

Pentru Politehnica urmează duelul cu a doua clasată din „B”, Hermannstadt, formație pregătită de timișoreanul Alexandru Pelici. Partida va avea loc duminică, de la ora 14:00, pe „Știința”.

Leave a Reply