Alexandru Ursu, hotărât înaintea partidei cu Odorhei: „Nu ne temem de ei!”

ursu
CH Poli primește vizita formației HC Odorhei, într-un duel extrem de interesant pentru locurile de play-off. Centrul alb-violeților, Alexandru Ursu, e convins că el și colegii săi vor avea o misiune dificilă în fața echipei pregătite de timișoreanul Vlad Caba.

Alexandru Ursu consideră posibilă victoria echipei sale în disputa cu HC Odorhei, asta deși gruparea din Harghita va veni la Timișoara în mare foame de puncte, după ce a pierdut ultimele trei partide de campionat.

„E un meci cel puțin interesant. Odorheiul vine după trei înfrângeri și sunt convins că vrea să plece cu toate punctele de aici. Dar și noi suntem ambiționați, mai ales după ce i-am învins în vară, la Cupa Politehnica. Consider că i-am studiat destul de detaliat și rămâne de văzut ce va fi la ora meciului. Sunt convins că cel ce va greși mai puțin, va câștiga. Odorheiul e o echipă organizată, ambițioasă, cu o apărare voarte bună, deci va fi de muncă cu ei. Nu ne temem însă de ei, sunt convins că putem câștiga”, a declarat Ursu.

Centrul lui CH Poli a recunoscut că el și colegii săi i-au cerut sfaturi lui Irakli Chikovani, cel ce a ajuns în vară pe Bega tocmai de la formația din Odorhei. „Bineînțeles. Ne-a spus mici detalii pe care trebuie să le știe fiecare jucător la adversarul său”, a mai spus Ursu.

CH Poli a arătat momente bune de joc în ultimele etape, reușind o primă repriză foarte bună pe terenul vicecampioanei Știința Bacău, urmată de un sfert de oră de secetă, fără gol marcat. „Ne-au dat încredere ultimele jocuri, dare ne-a părut rău că a venit acea pauză competițională, într-un moment în care noi traversam o formă foarte bună. Meciul de la Bacău a fost destul de bun, dar acea perioadă de 15 minute în care n-am dat gol ne-a costat mult. Cred că ne-am revenit din punctul de vedere al moralului, am trecut peste acest eșec și ne concentrăm pe cele trei partide rămase din acest tur, cu Odorheiul, Turda și Pandurii”, a mai precizat Ursu.

Partida CH Poli – HC Odorhei se va desfășura vineri, de la ora 18.30, în sala „Constantin Jude”.

About Gabriel Toth