ACS Sporting pierde turul barajului interjudețean cu Atletico Arad

10151207_635708669846932_5292754121866679923_n

ACS Sporting Timișoara, gruparea de juniori 2003 sprijinită de ASU Politehnica, a pierdut astăzi, scor 0-1, prima manșă a barajului interjudețean disputată pe terenul celor de la Atletico Arad. Unicul gol al întâlnirii a fost consemnat în repriza secundă, una pe care antrenorul juniorilor E alb-violeți, Iulian Prodana, a caracterizat-o ca fiind mult sub posibilitățile echipei.

ACS Sporting a cedat astăzi cu 0-1 pe terenul celor de la Atletico Arad, trupa de pe Mureș luând astfel prima opțiune la calificarea în faza semifinală a înrecerii.

„Din păcate, în prima repriză am dominat, însă acest lucru n-am reușit să-l materializăm și pe tabelă. În a doua, am jucat foarte modest. Până la urmă, am contat și pe Ralf Kuhn, care se accidentase săptămâna trecută, la jocul cu Electrica. A jucat bandajat la picior, el a spus că poate, însă nu a dat nici el randament”, ne-a relatat antrenorul juniorilor E, Iulian Prodana.

Profesorul micilor alb-violeți consideră că echipa sa mai poate întoarce soarta calificării în faza următoare și așteaptă suportul galeriei la manșa retur, programată sâmbătă.

„Depinde de băieții noștri soarta calificării. Dacă ne vom prezenta și sâmbătă așa cum am făcut-o astăzi, ne va fi foarte greu. Cu siguranță, prezența suporterilor la meci ar fi un atu extrem de important în favoarea echipei noastre”, ne-a mai spus Prodana.

ACS Sporting a evoluat astăzi în formula Ciobanu – Bratu, Gașpar – Tymos, Iga, Sandu – Kuhn, M. Aboud. A mai intrat S. Dan.

Returul barajului interjudețean cu Atletico Arad e programat sâmbătă, de la ora 16, la Baza 2 a Politehnicii.

About Gabriel Toth

Leave a Reply