ACS Poli, vizitată de echipa timișoreanului Pelici

DSCF0213 (Small)
ACS Poli va avea parte de o misiune extrem de dificilă vineri dimineață, pe teren propriu, în fața uneia dintre cele mai în formă echipe ale returului, CSM Râmnicu Vâlcea. Gruparea din Zăvoi a căpătat o cu totul altă față în această primăvară, odată cu preluarea băncii tehnice de către timișoreanul Alexandru Pelici.

ACS Poli caută cel de-al treilea succes la rând, unul ce ar netezi și mai mult drumul spre promovare al alb-negrilor. Elevii lui Valentin Velcea nu vor avea însă un joc la îndemână, pe „Dan Păștinișanu” urmând să sosească CSM Râmnicu Vâlcea, grupare ce s-a transformat mult în bine în această primăvară.

„Trei puncte ar fi deosebit de importante, vitale chiar, pentru a ne bucura cu toții, pe 5 iunie, de promovarea pe prima scenă. Trebuie să realizăm cu toții că formăm un grup, o echipă și trebuie să tragem la același obiectiv. Trebuie să fim dispuși în continuare să muncim mai mult decât am făcut-o, să dăm dovadă că avem o mentalitate sănătoasă și să valorificăm fiecare meci la maximum”, a declarat Velcea.

Formația olteană e antrenată din iarnă de timișoreanul Alexandru Pelici, cel care a transformat echipa dintr-o codașă a ligii secunde într-o sperietoare pentru echipele din fruntea ierarhiei. Nu mai departe de săptămâna trecută, alb-albaștrii s-au impus clar în fața UTA-ei, una dintre principalele urmăritoare ale alb-negrilor în cursa pentru promovare.

„Vâlcea e o echipă mult schimbată datorită antrenorului. Îl cunosc bine pe Alex Pelici, mi-a prieten și a reușit cu aceeași jucători să facă o echipă bună de Liga a II-a. Cu puțină șansă, putea fi în primele locuri. Îl felicit pentru ceea ce a făcut acolo. Alex Pelici s-a adaptat foarte bine la jucătorii pe care i-a găsit acolo, chiar am avut o discuție cu el în iarnă pe tema unor sisteme de joc. Mi-a plăcut părerea lui, felul cum vede lucrurile”, a declarat Velcea, despre echipa fostului său coleg de la Poli din anii 90.

ACS Poli nu se va baza la meciul de vineri pe Marco Enciu, cel care abia astăzi va efectua primul antrenament normal de după accidentare, și pe Răzvan Trandu, suspendat după cartonașul roșu încasat etapa trecută, în meciul cu Luceafărul Oradea.

Partida ACS Poli – CSM Râmnicu Vâlcea va avea loc vineri, de la ora 12, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply