ACS Poli încearcă să treacă Mureșul


ACS Poli se află în fața unei noi deplasări dificile, la Târgu Mureș, pe terenul unei echipe ce anul trecut evolua în primul eșalon. Cele două formații sunt despărțite de doar un punct, cu specificația că mureșenii sunt singurii care au stat două etape până acum, dintre primele clasate.

ACS Poli se pregătește să viziteze Trans-Sil-ul din Târgu Mureș, un stadion de pe care nimeni n-a plecat cu vreun punct până acum în acest sezon. FCM Târgu Mureș se află la doar o lungime în spatele alb-negrilor, însă are și un joc mai puțin disputat.

„Ne deplasăm la o echipă bună, care anul trecut a evoluat în Liga I. Târgu Mureș are în componență jucători cu experiență, care pot decide soarta meciului. După dușul rece din meciul cu FC Argeș, am început să reparăm ceea ce am greșit. Moralul băieților a început să se îmbunătățească și nu ne rămâne nimic altceva de făcut decât să muncim. Fără muncă și încredere, nu putem avea rezultate”, a declarat Valentin Velcea, înaintea plecării spre Târgu Mureș.

Antrenorul lui ACS Poli a fost completat de golgheterul echipei, Nicu Boldea, care e convins că el și colegii săi nu vor avea o misiune ușoară pe malul Mureșului. „Va fi greu, la fel ca în toate celelalte meciuri, dar noi sperăm să putem pune în practică ceea ce lucrăm la antrenamente și să ne impunem. Târgu Mureș a fost anul trecut în prima ligă, și-au păstrat câțiva jucători din acest lot, dar sunt convins că dacă vom munci și vom avea ambiție, ne vom întoarce cu cele trei puncte”, a declarat Boldea.

Atât ACS Poli, cât și FCM Târgu Mureș vin după rezultate sub așteptări în ultima etapă, alb-negrii remizând acasă cu codașa FC Argeș, în vreme ce ardelenii au cedat, scor 0-2 la UTA. „Nu mă bucur de răul lor, dar e clar că atâta vreme cât e vorba de o contracandidată, am avut o oarecare tresărire văzând că au pierdut la Arad. Nu una prea mare totuși, pentru că eram sub influența egalului nostru cu FC Argeș”, a spus Velcea, care recunoaște că nu ar fi de lepădat nici o remiză la Târgu Mureș. „Ar fi bun și un punct acolo, de ce să nu recunosc? Eu, ca structură, dacă e să aleg între ceva și nimic, aleg ceva”, a mai punctat Velcea.

Partida FCM Târgu Mureș – ACS Poli Timișoara se va desfășura sâmbătă, cu începre de la ora 13, și va fi televizat de Dolce Sport.

About Gabriel Toth

Leave a Reply