ACS Poli, blocată de Vulturii Lugoj


ACS Poli a remizat în această dimineață,scor 1-1,  pe „Dan Păltinișanu”, cu divizionara C, Vulturii Lugoj. Amicalul din această dimineață a consfințit debutul celor doi atacanți sosiți ieri în probel, Suarez și Florea, dar și a lui Ovidiu Petre, cel care s-a pregătit toată vara alături de alb-violeți.

Pe o căldură sufocantă, Lugojul lui Cosmin Stan a reușit să țină în șah o grupare timișoreană aflată încă în căutarea formulei ideale. Vali Velcea l-a trimis pentru prima oară în teren pe Ovidiu Petre, cel care, din ultimele informații, s-a înțeles cu conducerea clubului și va rămâne la Timișoara. Experimentatul mijlocaș central a semnat și prima ocazie a gazdelor, în minutul 19, însă șutul său de la 20 de metri a fost respins cu un plonjon spectaculos de portarul Micșa. Până la pauză, am mai consemnat o singură fază periculoasă, tot la poarta Lugojului. În minutul 42, Goge a încercat o centrare de pe dreapta, însă mingea a luat o traiectorie ciudată, fiind aproape să-l păcălească pe Micșa.

În partea secundă, fazele de paortă s-au împuținat, asta deși Voicu Florea, introdus în partea a doua, s-a zbătut foarte mult pentru a găsi o breșă în defensiva Lugojului. În schimb, colegul său din atac, Aldo Suarez, a dezamăgit crunt, el fiind anunțat la final că e liberă să plece. Oaspeții au reușit să speculeze însă foarte bine apatia din jocul lui ACS Poli, iar în minutul 73, Crișan l-a găsit perfect pe Luci Stoica, iar golgheterul de anul trecut al Lugojului a deschis scorul. Divizionara C nu s-a aflat însă decât 10 minute la conducere, Voicu Florea restabilind egalitatea, după o pasă venită de pe stânga de la Trandu. Ultimul eveniment notabil al meciului a avut loc în minutul 89, atunci când Dobricean a văzut al doilea galben pentru un fault stupid, la mijlocul terenului. Drept pedeapsă, Valentin Velcea l-a trimis să alerge câteva ture de teren.

ACS Poli a abordat meciul cu Lugojul în următoarea formulă: Kirev – Nohai, Petrovic, Șeroni, Marovic – Goge, Poparadu (cpt.), Ov. Petre, Anițoiu – Enciu, Boștină. AU mai intrat Coca – Rațiu, Miculescu, Artean, Dobricean, Daminuță, Trandu, Boldea, Voicu, Suarez.

Pentru ACS Poli urmează, marți, primul joc oficial al noului sezon. Alb-negrii vor evolua în Cupa României, în deplasare, cu Șoimii Pâncota, formație nou-promovată în Liga a III-a.

About Gabriel Toth

Comments

    • Alin Lapadatu says

      Fara 2 atacanți buni nu are acs-ul nici o șansă cu părere de rău. Aveau unul cât-de-cât pe Zăgrean și l-au pierdut. O echipă fără nici un jucător experimentat în față nu are nici o șansă să se bată măcar la promovare, probabil că vor debuta chiar cu o înfrângere , cu UTA

    • Alin Lapadatu says

      Fara 2 atacanți buni nu are acs-ul nici o șansă cu părere de rău. Aveau unul cât-de-cât pe Zăgrean și l-au pierdut. O echipă fără nici un jucător experimentat în față nu are nici o șansă să se bată măcar la promovare, probabil că vor debuta chiar cu o înfrângere , cu UTA

Leave a Reply